Taxi Ridderkerk

TAXI NIEUWE MAAS

Taxi RIdderkerk

Taxi Nieuwe Maas rijdt ook in Ridderkerk. Met ons groot netwerk zijn we binnen 15 minuten met een taxi bij u op locatie die u naar uw gewenste bestemming brengt. Uiteraard met de service die u mag verwachten van een taxicentrale. Wij brengen u graag van A naar B, op het moment dat het u uitkomt. Uw wensen staan bij ons voorop en wij staan 24/7 voor u klaar.

LAGE TARIEVEN

Bent u op zoek naar een goedkope en betrouwbare taxicentrale waar u terecht kunt voor verschillende soorten taxivervoer, dan heeft u met ons gevonden wat u zoekt. Taxi Nieuwe Maas hanteert lage metertarieven waardoor u geen dief van eigen portemonnee hoeft te zijn. Tevens hebben we ook aantrekkelijke vaste prijzen.

Wilt u meer weten over de diensten van Taxi Nieuwe Maas in Ridderkerk neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ONZE BETAALMOGELIJKHEDEN

PINNEN, JA GRAAG

In onze taxi’s kunt u betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen is bij ons geen enkel probleem. Wij accepteren ook alle creditcards. Indien u wenst om contant te betalen is dat ook ten alle tijden mogelijk. In onze auto’s ontbreekt het u aan niets en arriveert u geheel comfortabel. U kunt altijd op ons rekenen. Wij zijn u graag van dienst!

RESERVEER EEN TAXI IN Ridderkerk

Wilt u dat uw reis goed begint, dan is het een goed idee om een taxi te reserveren. Taxi Nieuwe Maas biedt namelijk betrouwbaar taxivervoer naar luchthavens voor aantrekkelijke luchthaventarieven. Zo reist u én voordelig én weet u zeker dat u uw vlucht haalt. U kunt een taxi in Ridderkerk reserveren door gebruik te maken van ons online reserveringsformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch op nummer 010-3141410 uw reservering plaatsen.

Scroll to Top