Taxi Capelle aan den IJssel

TAXI NIEUWE MAAS

Taxi Capelle aan den IJssel

Taxi Nieuwe Maas rijdt ook in Capelle aan den IJssel. Met ons groot netwerk zijn we binnen 15 minuten met een taxi bij u op locatie die u naar uw gewenste bestemming brengt. Uiteraard met de service die u mag verwachten van een taxicentrale. Wij brengen u graag van A naar B, op het moment dat het u uitkomt. Uw wensen staan bij ons voorop en wij staan 24/7 voor u klaar.

LAGE TARIEVEN

Bent u op zoek naar een goedkope en betrouwbare taxicentrale waar u terecht kunt voor verschillende soorten taxivervoer, dan heeft u met ons gevonden wat u zoekt. Taxi Nieuwe Maas hanteert lage metertarieven waardoor u geen dief van eigen portemonnee hoeft te zijn. Tevens hebben we ook aantrekkelijke vaste prijzen.

Wilt u meer weten over de diensten van Taxi Nieuwe Maas in Capelle aan den IJssel neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ONZE BETAALMOGELIJKHEDEN

PINNEN, JA GRAAG

In onze taxi’s kunt u betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen is bij ons geen enkel probleem. Wij accepteren ook alle creditcards. Indien u wenst om contant te betalen is dat ook ten alle tijden mogelijk. In onze auto’s ontbreekt het u aan niets en arriveert u geheel comfortabel. U kunt altijd op ons rekenen. Wij zijn u graag van dienst!

RESERVEER EEN TAXI IN Capelle aan den IJssel

Wilt u dat uw reis goed begint, dan is het een goed idee om een taxi te reserveren. Taxi Nieuwe Maas biedt namelijk betrouwbaar taxivervoer naar luchthavens voor aantrekkelijke luchthaventarieven. Zo reist u én voordelig én weet u zeker dat u uw vlucht haalt. U kunt een taxi in Capelle aan den IJssel reserveren door gebruik te maken van ons online reserveringsformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch op nummer 010-3141410 uw reservering plaatsen.

Scroll to Top