VOORDELIG REIZEN

Als je een taxi naar het vliegveld reserveert bespaar je parkeerkosten die hoog kunnen oplopen én hoef je geen vrienden of familie lastig te vallen. Tegenwoordig gaat men steeds vaker op vakantie. Vliegtickets worden ook goedkoper. Dus waarom zou je wel veel betalen voor een taxirit? Bij Taxi Nieuwe Maas ben je aan het juiste adres als je voor een laag tarief naar de luchthaven wilt reizen.

VASTE PRIJZEN

Taxi Nieuwe Maas werkt met vaste prijzen. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Ook kan er altijd beschikbaarheid worden gegarandeerd, doordat sprake is van een groot netwerk van betrouwbare chauffeurs. Boek je taxi vooraf via het online boekingssysteem en je ziet gelijk wat je gaat betalen. Door de hoeveelheid aan ritten staan de taxi’s van Taxi Nieuwe Maas nooit stil en kan je tegen de laagste prijs een Luchthaven Taxi boeken!

ALTIJD OP TIJD

Het kan weleens voorkomen dat je vertraging hebt of dat je vlucht wordt geannuleerd. Taxi Nieuwe Maas zal dit voor jou in de gaten houden. Vooral bij je terugvlucht! Op die manier wordt ervoor gezorgd dat ook bij eventuele gewijzigde vluchttijden jouw taxi er op tijd is. Uiteraard krijg je van tevoren te horen waar de taxi op je zal wachten.

Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin